Shopping Cart
in your cart  3 items


English

SearchManufacturers


CurrenciesCategories


Top » Catalog » Componente PC » SSD (Solid-State Drive) »

SSD 240GB ADATA (ASU630SS-240GQ-R)

Solid-State Drive (SSD) ADATA SU630, 240GB, SATA3, 2.5", ASU630SS-240GQ-R.

ADATA SU630 240GB:

3D QLC SSD - CAPACITATE MARE FARA A SPARGE BANCA:
Modelul SU630 este un upgrade ideal pentru utilizatorii care doresc sa faca trecerea de la HDD la SSD, fie pentru viteza de citire si scriere in primul rand sau pentru stocare, acest SSD este perfect pentru nevoile tale de zi cu zi.
BOOST DE PERFORMANTA CU DYNAMIC SLC:
Algoritmul de caching SLC permite memoriei NAND Flash sa opereze in modul de celule cu un singur nivel si imbunatateste performantele de citire/scriere.
INTEGRITATE IMBUNATATITA A DATELOR:
Cu suport pentru tehnologia codului de corectare a erorilor LDPC (Low-Density Parity-Check), SU630 poate detecta si remedia erorile pentru a asigura integritatea datelor si, astfel, pentru a beneficia de o durata de viata extinsa a SSD-ului.
PUTERNIC, LINISTIT, MAI FIABIL:
Fara componente mecanice, SSD-urile sunt mai rezistente decat HDD-urile. Ele sunt mai rezistente la socuri, vibratii si temperaturi extreme (0 C-70 C) si, prin urmare, ofera o protectie mai buna a datelor. Mai mult, SSD-urile sunt extrem de silentioase si consuma mai putina energie.
SSD TOOLBOX SI MIGRATION UTILITY:
Odata cu achizitionarea SSD-ului SU630, utilizatorii se califica sa descarce gratuit programele Toolbox si Migration Utility de la ADATA! Software-ul permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa gestioneze SSD-ul SU630, care ofera informatii despre nivelul de uzura si informatii despre durata de viata. Utilitarul de migrare este util in special pentru utilizatorii care doresc sa faca trecerea de la HDD la SSD, deoarece permite backup simplu si migrarea datelor direct, inclusiv sistemul de operare.

179_Lei

This product was added to our catalog on Friday 16 October, 2020.
Reviews
Reviews

Write Review Write a review on this product!

Tell A Friend


Use keywords to find the product you are looking for.