Shopping Cart
in your cart  10 items


English

SearchManufacturers


CurrenciesCategories


Top » Catalog » Periferice PC » Hard Disk Extern » STEA2000400

HDD extern Seagate Expansion Portable 2TB, USB 3.0
[STEA2000400]


HDD extern Seagate Expansion Portable 2TB, 2.5", USB 3.0, Negru.
Cod produs: STEA2000400.
Solutia de stocare usor de utilizat: Hard drive-ul portabil Expansion poate fi instalat cu usurinta prin conectarea unui singur cablu USB. Poti incepe sa salvezi fisierele digitale pe acest hard disk extern in cateva secunde dupa ce il scoti din cutie.
Adauga instant capacitate de stocare: Fotografiile, videoclipurile si fisierele muzicale digitale pot avea un impact negativ asupra PC-ului tau, determinand scaderea performantei pe masura ce hard disk-ul intern ajunge la capacitatea maxima. Hard Drive-ul Expansion Portable este disponibil in mai multe variante de capacitate, modelul de 1 TB oferind suficienta stocare de date pentru:
Pana la 1.000 de ore de videoclipuri digitale; Pana la 250 de filme DVD de doua ore; Pana la 320.000 de fotografii digitale; Pana la 16.660 de ore de muzica digitala.
Se instaleaza in cateva secunde: Fiind un hard disk portabil, Seagate® Expansion™ este foarte usor de utilizat: Pur si simplu conecteaza cablul USB inclus la PC - nu este necesara o sursa de alimentare externa. Unitatea este recunoscuta automat de sistemul de operare Windows - nu este nevoie de niciun software instalat si nimic de configurat. Foloseste Drag and Drop pentru a salva fisierele in unitatea portabila Expansion. Gestionarea incorporata a energiei asigura automat functionarea eficienta din punct de vedere energetic.
Stocare externa pe care o poti lua oriunde: Hard-Disk-ul portabil Seagate Expansion ofera o solutie usor de utilizat atunci cand trebuie sa adaugi spatiu de stocare pe PC. Functie Drag and Drop; Alimentat prin USB; Transfer rapid de date cu conectivitate USB 3.0.
Capacitate: 2 TB. Interfata: USB 3.0. Sisteme de operare: Microsoft Windows 7, Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 10. Format: 2.5". Dimensiuni (W x D x H cm): 80 x 117 x 14.8. Greutate (Kg): 0.17. Culoare: Negru.

369_Lei

This product was added to our catalog on Monday 13 September, 2021.
Reviews
Reviews

Write Review Write a review on this product!

Tell A Friend


Use keywords to find the product you are looking for.