Shopping Cart
in your cart  5 items


English

SearchManufacturers


CurrenciesCategories


Top » Catalog » Periferice PC » Mouse » 910-005907

Mouse Wireless Logitech M190, albastru
[910-005907]


Mouse wireless Logitech M190, Albastru.
Cod produs: 910-005907.
Proiectare curba ambidextra de dimensiune normala, baterie de 18 luni cu mod de economisire a energiei, control si miscare precisa a cursorului.
CONFORT: Confort ambidextru optim, cu o forma conturata care urmeaza curba naturala a palmelor mai mari. Butoanele care se ridica pentru asezarea ideala a degetelor si sprijinul palmei pentru confortul intregii zile.
CONEXIUNEA FARA LAG: Lucrati fara fir si miscati-va liber - de la 10 metri distanta - practic fara intarzieri sau abandonuri. Fara cablu inseamna nicio dezordine pe birou si usor de transportat.
CALITATE FARA COMPROMISURI: Obtineti o calitate excelenta cu urmarirea precisa optica si derularea linie cu linie la un pret accesibil. Miscari exacte ale mouse-ului, fara clicuri ratate.
CONSTRUIT SA REZISTE: O calitate durabila si fiabila de la liderul mondial # 1 de mousi si tastaturi. Un mouse de calculator/laptop de zi cu zi de care poti depinde mai mult timp.
VIATA BATERIEI DE 18 LUNI: Bucurati-va de luni de utilizare fara griji. Modul de economisire a energiei incepe automat atunci cand nu utilizati mouse-ul pentru a economisi energie. Baterie AA inclusa.
CARACTERISTICI GENERALE: Tip: Standard. Butoane/rotite: 2 butoane + scroll. Interfata mouse: Wireless. Tehnologie: Fara fir. Incarcator 1 x Baterie AA. Senzor: Optic. Culoare: Albastru. Dimensiune (mm) 115.31 x 40.38 x 66.04 mm Altele Ambidextru.

75_Lei

This product was added to our catalog on Monday 13 September, 2021.
Reviews
Reviews

Write Review Write a review on this product!

Tell A Friend


Use keywords to find the product you are looking for.